Over Arti-Elvi

artielviMooie dingen maken. Dat deed ik graag en doe ik nog steeds graag. Al van kinds af aan was ik in de weer met kwast, doek en potlood.  De naam Arti(stieke)- Elvi was dan ook snel ontstaan. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Constantijn Huygens in Kampen, welke inmiddels is gefuseerd tot Artez.

In 2005 heb ik mijn kwasten en potloden verruild voor de digitale wereld van fotografie en ben ik me uiteindelijk ook gaan richten op het bouwen van websites en grafisch ontwerpen.

Het combineren van deze 3 elementen resulteerde uiteindelijk tot het opzetten van mijn bedrijf, dat aan mensen de mogelijkheid biedt om een totaalpakket van een website inclusief beeldmateriaal en huisstijl af te nemen. Ideaal toch? En voor mij als creatieve duizendpoot een geweldig veelzijdig proces om aan te werken. Zeker als je, zoals ik, van kloppende totaalplaatjes houdt.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met mijn hond op het strand, vind ik het heerlijk om ’s ochtends vroeg een frisse duik in de zee te nemen, zit ik graag met mijn neus in de boeken en kan ik heerlijk verdwalen in klassieke muziek. Mijn interesses zijn grenzeloos, er is altijd wel weer iets nieuws dat mij fascineert en waar ik meer over wil weten.